Hadžić završio transfer, 'uhvatili' ga i novinari
Foto: Gozde Haber

Napadač Zrinjskog seli u Tursku

Hadžić završio transfer, 'uhvatili' ga i novinari

Iako je u Zrinjski ovog ljeta došao kao pojačanje u pohodu na titulu, nakon šest sedmica Irfan Hadžić napustio je Mostar.

Hadžić je u 'dresu s lentom' nastavio s dobrim igrama koje je prethodno pružao u Radniku, a nastupi koje je bilježio, kako u prvenstvu tako i na evropskoj sceni, na kraju nisu prošli nezapaženo.

Ovaj korpulentni napadač se vraća u inostranstvo, ali ovoga puta po prvi put će se okušati u Turskoj, gdje će nastupati u tamošnjoj 2. ligi za Akhisarspor u kojem su već bh. internacionalci Avdija Vršajević i Edin Cocalić.

Nije poznato za koji iznos Hadžić odlazi u Akhisarspor, no ponuda je u svakom slučaju prihvaćena i ovaj fudbaler je jučer u pratnji svojih zastupnika došao u Tursku. Naravno, to nije promaklo ni tamošnjim medijima koji su ga fotografisali tokom razgovora s klupskim čelnicima.

Akhisarspor je inače prvoligaški status izgubio u prošloj sezoni u kojoj su, vrijedi istaknuti, bili i finalisti Kupa Turske kao i učesnici grupne faze Evropske lige.

2019/08 / 2019-08-13-20-49-47_1.jpg

2019/08 / 2019-08-13-20-49-45_3.jpg

Top Komentari

magistar
Zrinjski ionako izgleda kilavo, još puštaju igrača koji je pokazao najviše. Ako se čim prije ne povežu i Evropa će im visiti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi