Hafizović: Neki igrači misle da mogu igrati u Barceloni

Trener Čelika

Hafizović: Neki igrači misle da mogu igrati u Barceloni

Fudbaleri Čelika doživjeli su na Pecari ubjedljiv poraz od domaćeg Širokog Brijega (4:0). 

Na taj način se nastavila agonija tima iz Zenice, koji ni nakon tri odigrana kola na svom kontu nema niti jedan bod.

Nakon utakmice na konferenciji za medije Čelikov trener Kemal Hafizović je najprije govorio o problemima kroz koje prolazi zenički klub, a dotakao se i ekipe Širokog Brijega. 

"Kod nas je takva situacija da nismo zadržati nijednog igrača, da nismo mogli dovesti što nam treba... U timu trenutno imamo tri-četiri igrača koji mogu igrati Premijer ligi, dok su ostali igrači iz trećih liga, slobodno mogu reći nižerazredni, a ima i onih koji misle da mogu igrati u Barceloni", kazao je, između ostalog, Hafizović, koji je potom čestitao protivniku.

"Čestitam Širokom Brijegu, koji ima izvanrednu i spremnu ekipu. Svaka im čast."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi