Hairlahović našao novi klub u Premijer ligi BiH

Ljetos se razišao sa Zrinjskim

Hairlahović našao novi klub u Premijer ligi BiH · Saznajemo

Loše otvaranje sezone i osvojena tri boda u osam kola 'natjerala' su čelnike Zvijezde 09 da dodatno osnaže svoj igrački kadar.

Nakon što je početkom mjeseca u klub stigao crnogorski fudbaler Srđan Ajković, sada je dogovorena saradnja i sa Ismarom Hairlahovićem koji je bez angažmana bio od ljetos kada se razišao sa Zrinjskim.

Jedan period Hairlahović je proveo trenirajući s klubom iz HNL-a, zvalo ga u međuvremenu i nekoliko premijerligaša, a najuporniji su na kraju bili čelnici Zvijezde 09. 

"Da, sve je dogovoreno. Vjerujem da ću opravdati povjerenjei da ću svojim igrama pomoći klubu da se izdignemo iz trenutne situacije", kazao nam je  Hairlahović nakon što je potpisao ugovor. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da se radi o izrazito kvalitetnom igraču Hairlahović je pokazao i prošle polusezone, kada je kao posuđen igrač Zrinjskog nastupao za Radnik, a uspješno je ranije nosio i dres tuzlanske Slobode.

Hairlahović se Zvijezdi 09 obavezao na vjernost do kraja polusezone. 

Top Komentari

Rus
Trazio ga radnik iz hadzica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi