Hairlahović: Šteta što nismo sačuvali prednost

Juniorski reprezentativac BiH

Hairlahović: Šteta što nismo sačuvali prednost

Izabranici Tonija Karačića danas su u sklopu prve utakmice grupe 5 elitnog ranga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odigrali neriješeno sa selekcijom Ukrajine (1:1).

Rezultatom pretjerano nije zadovoljan reprezentativac Ismar Hairlahović, koji je nakon remija za SportSport.ba izjavio da preostale dvije utakmice dočekuju s velikim samopouzdanjem. 

"U prvom poluvremenu bili smo dominantniji u posjedu lopte, uspjeli smo stvoriti nekoliko šansi, ali nažalost to nismo iskoristili. Šteta je što u drugom dijelu utakmice nismo uspjeli sačuvati prednost, ali gotovo je sad", kazao je Hairlahović, a potom dodao:

"Trebamo razmišljati o narednim utakmicama i želim istaći da sa velikim samopouzdanjem dočekujemo utakmice protiv Crne Gore i Poljske. Uvjeren sam da u obje utakmice možemo izaći kao pobjednici, te izboriti historijski plasman na Evropsko prvenstvo", zaključuje mladi fudbaler splitskog Hajduka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.