Hairlahović završio epizodu u Zvijezdi 09

Nekadašnji omladinski reprezentativac BiH

Hairlahović završio epizodu u Zvijezdi 09

Utakmica protiv Slobode za Ismara Hairlahovića, ispostavit će se, bila je posljednja u dresu Zvijezde 09.

Nekadašnji omladinski reprezentativac BiH u Zvijezdu 09 je došao tokom ljeta kao veliko pojačanje. Odmah po dolasku se izborio za minutažu, imao je nekoliko odličnih utakmica, no epizodi u Etno selu Stanišići je došao kraj.

Mladi Hairlahović je imao takav dogovor s čelnicima kluba da u slučaju bolje ponude može otići, a predsjednik Boris Stanišić nije mu želio stajati na putu i saradnja je prekinuta uz stisak ruke i najbolje želje za budućnost.

"Zahvaljujem se predsjedniku Zvijezde 09 na korektnosti, ispoštovao je sve što smo se dogovorili. Mislim da jedan takav klub ne zaslužuje da bude na posljednjem mjestu i od srca im želim sve najbolje u nastavku prvenstva", kazao je Hairlahović na odlasku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Razlog što je saradnji došao kraj prije polusezone leži u tome što je Hairlahović trenutno povrijeđen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi