13

Komentari (13)

Orhan
nijedna budala, nijedna prevara nije zaobišla ovaj grad i čelik????
mirza24
HAHAHAHAHA pa ovaj mali je vec godinu povridjen nema nista od njega a vidi onoga pusare haha cirkus zivi
gromovnik2
Mali Braco je veliki talent, ali jos veca budaletina. Volio bi da uspije, ali tesko..
chs1975mostar
@robijasis1000!ne spustaj celik((klub koji ima svoj stil,,ako nista barem repka igra))iz velike šestorke Sarajevo zeljo celik sloboda borac velež ??!!! SVINJSKI I LIŠTICA nisu KLUBOVI!! vjeruj mi da je svinjski svaku titulu kupio a i siroki!!i plus sto ih je politika gurala!! @ evo pogledaj odkad im je general jelic otisao iz lištice!!gdje su!! @ SVINJSKI ide u zaborav,,,nema vise aluminijskog!!! ujedinimo se velika šestorko i izbacimo ove uljeze i pl!!zajednicki!!! sve najbolje raja!!
gromovnik2
Caca ti je uljez mazlume jedan.
Gagara
bosnjak sam ali ovaj komentar je glup ..... od stvaranja ove lige celik a mislim i sloboda nista osvojili nisu isto tako i velez....
Robijasis1000
Makar dovodimo iz jakih klubova ne kao nekad iz nizeligasa
Gagara
hhhhh....nije bitno odakle ga dovedete ako vam ne moze pomoci do titule....
GAziJA....
HAHAHA, ZIKU OPET HUSARA IH RUZII UVELIKOOO...bolje i ne zasluzuju..
redbull
Jebo li vas husara, sta mijenjate slike. Na svakog slici njegovih igraca u Čeliku samo njega poturate, da se i on vidi. Sramite se eto.
Disha
Hahahaha,..vidi igraca i jada.
franjo25z
Lizi mi liniju suneta
AmerZE1990
Jesi glup u pm
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.