Odgođen derbi Hajduka i Dinama

Koronavirus poharao Splićane

Odgođen derbi Hajduka i Dinama

S. Mlaćo
Derbi Hajduka i Dinama koji je trebao biti odigran u nedjelju odgođen je.

Razlog je koronavirus koji je poharao HNK Hajduk. Trenutno Splićani imaju 12 zaraženih nogometaša i osam članova stručnog štaba, te su poslali zahtjev za odgodu meča.

Isti je očekivano i prihvaćen.

''HNK Hajduk nakon što je dana 12. veljače dostavio obavijest i dokumentaciju o pet igrača kojima je potvrđena zaraza koronavirusom, dana 15. veljače dostavio je novu obavijest i dokumentaciju za još sedam igrača. S obzirom na propisano vrijeme izolacije za oboljele, HNK Hajduk nije u mogućnosti odigrati utakmicu 22. kola HT Prve lige s Dinamom u zakazanom terminu 21. veljače, te je zatražio odgodu'', stoji u odluci povjerenika za natjecanje Prve HNL Josipa Breznog.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Utakmica će se igrati u prvom mogućem slobodnom terminu.

Dinamo trenutno ima 22 boda prednosti nad Hajdukom.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Tovari su privremeno izbjegli ubjedljiv poraz
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi