Hajduk kod Ibričića na rođendanu

Splićani u Moskvi

Hajduk kod Ibričića na rođendanu

Predsjednica ruske ekipe Lokomotiva iz Moskve Olga Smorodskaja poslala je danas službeni poziv Hajduku na rođendansku proslavu svog kluba, objavljeno je na službenim stranicama kluba.

U okviru proslave 75 godina novog kluba Senijada Ibričića od 9. do 11. jula ove godine igraće se međunarodni turnir, prenosi Index.hr.

Na prijateljskom turniru uz Hajduk i Lokomotiv učestvovaće dva evropska kluba, ali za sada se ne zna o kojim se klubovima radi.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije