Hajduk na obilježavanju rođendana bh. premijerligaša
Foto: EPA

Splićani dolaze u BiH

Hajduk na obilježavanju rođendana bh. premijerligaša

Hajduk iz Splita narednog mjeseca će biti gost NK Vitez povodom obilježavanja 70 godina od osnivanja kluba. 

Na zvaničnoj stranici bh. premijerligaša je objavljeno da će splitski klub gostovati u vrijeme reprezentativne pauze, a utakmica će biti odigrana 6. oktobra na Gradskom stadionu u Vitezu s početkom u 15 sati. 

"Ne sumnjamo kako će brojni obožavatelji splitskog kluba napokon doći na svoje te da će ispuniti stadion do zadnjeg mjesta kako bi gledali svoje miljenike na suprotnim stranama", stoji u saopštenju Viteza. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vitez se posljednji put sa Hajdukom susreo u ljeto 2013. godine u zatvorenoj trening-utakmici koja se igrala na Poljudu. 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi