Hajduk Torcidi na fenomenalan način čestitao 73. rođendan

Na društvenim mrežama

Hajduk Torcidi na fenomenalan način čestitao 73. rođendan

E. Oštraković
Teme:

Jučer je ekipa Hajduka u okviru 13. kola SuperSport HNL-a na svom terenu ostvarila pobjedu protiv Slavena u Koprivnici sa 1:0.

Obzirom da su uspjeli ostvariti pobjedu na ovom susretu, fudbaleri Hajduka vratili su se na prvo mjesto na tabeli.

Tako je Karoglan sa svojom ekipom došao do bitne pobjede, a jedini gol postigao je Livaja sa bijele tačke u 44. minuti.

Na ovoj utakmici Torcida je proslavila svoj 73. rođendan.

Navijači Hajduka, naravno najvatrenini, su u 73. minuti krenuli sa velikom bakljadom, a zbog toga je utakmica bila prekinuta na nekoliko minuta.

Oglasi

Hajduk je svojim navijačima na Facebooku čestitao rođendan.

Prvo su objavili fotografiju sa tekstom.

"HNK Hajduk od srca želi sretan 73. rođendan najstarijoj navijačkoj skupini u Europi, najboljim i najvjernijim navijačima, pripadnicima Torcide. Ljubav i strast koja ne poznaje granice ni kilometre", stoji u objavi Hajduka.

Nakon toga, jutros su objavili i video.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Sa šalom u rukama i pjesmom na usnama, za tebe spremni smo borit se do kraja, prolaze godine proći će i stoljeća, al zauvijek kucat će srce sjevera!"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti