Hajradinović sanja da zaigra u Bešiktašu

Bh. fudbaler nastupa za Kasimpašu

Hajradinović sanja da zaigra u Bešiktašu

A. Čaušević

Haris Hajradinović je jedan od nekolicine bh. fudbalera koji svoj fudbalski hljeb zarađuju u Turskoj. 

Hajradinović je svoje prve fudbalske korake napravio u Željezničaru, a nakon niza inostranih angažmana od januara 2019. nastupa za Kasimpašu.

U razgovoru za turske medije otkrio je kako kako je njegov san da zaigra u Bešiktašu jer kako kaže voli taj klub.

"Veoma mnogo mi nedostaje igranje fudbala. Nedostaju mi utakmice protiv velikih timova. Volio bih igrati u Bešiktašu jer volim Bešiktaš", kazao je 26-godišnji veznjak.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Hajradinović je u dosadašnjem dijelu sezone skupio 26 nastupa računajuči sva takmičenja uz učinak od četiri gola i šest asistencija.

Do sada je promijenio veliki broj klubova. Igrao je za Olimpik, Inter iz Zaprešića, Trenčin, Gent, Haugesund, a u Kasimpašu je stigao iz Osijeka za 2.5 miliona eura.

Top Komentari

Adnanos
Imao je i Martin Luther King san.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi