Kasimpaša prošla dalje u Kupu, zabio Hajradinović

Igra vrlo dobro u Turskoj

Kasimpaša prošla dalje u Kupu, zabio Hajradinović

Reprezentativac BiH Haris Hajradinović zabio je danas gol za Kasimpašu.

U posljednje vrijeme Hajradinović igra veoma dobro u ovom turskom klubu. Nakon što je ubilježio asistencije na utakmicama protiv Bešiktaša i Rizespora, danas je na red došao i gol u tamošnjem Kupu.

Kasimpaša je za protivnika imala Vanspor protiv kojeg je u prvom meču slavila s 2:1, no revanš je Hajradinovića i društvo namučio više nego što se očekivalo. Upravo je bh. fudbaler doveo Kasimpašu u vodstvo nakon nešto više od pola sata igre, no u nastavku domaći su uspjeli da postignu još dva pogotka i odvedu utakmicu u produžetke.

Tamo se bolje snašla Kasimpaša koja je golom Depea iz 97. minute na kraju uspjela izjednačiti, što je, ispostavit će se, bilo dovoljno za prolazak u osminu finala.

Bio je to treći gol za Hajradinovića u ovoj sezoni, a na svom kontu ima i pet asistencija.

Top Komentari

Jadnimi
PROTIVNIK DRUGOLIGAŠ
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi