Hajradinović strijelac u visokoj pobjedi Osijeka

Šansu dobio i Ćavar

Hajradinović strijelac u visokoj pobjedi Osijeka

S. Mlaćo

Sigurnu pobjedu danas su slavili nogometaši Osijeka. Naime, Osiječani su na gostovanju kod Rudeša slavili 4:1, te potvrdili dobru formu.

Nije sve krenulo dobro za goste. Naime, Mrkonjić u devetoj minuti donosi vodstvo Rudešu i na pauzu se odlazi pri tom rezultatu. U drugom Osiječani se bude, te u 53. minuti Škorić pogađa za 1:1, a dvije minute kasnije potpuni preokret gostima donosi Marić.

U 59. minuti penal za goste. Bh. internacionalac Haris Hajradinović je siguran i bilo je jasno da će tri boda put Osjeka. Konačnih 4:1 postavio je u 81. minuti Boban.

Hajradinović je na terenu proveo 70. minuta, dok je mladi bh. reprezentativac Marijan Ćavar ušao u 78. minuti. Stjepan Radeljić je meč ogledalo sa klupe. U redovima Rudeša bivši član Mladosti Doboj Kakanj Anesa Vazda u igru je ušao u 60. minuti.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

1.HNL, 11. kolo:

Rudeš - Osijek 1:4 (1:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi