Hajrović: Daćemo sve od sebe da osvojimo turnir

Svi sretni zbog pobjede

Hajrović: Daćemo sve od sebe da osvojimo turnir

Edmir Škorić

Svi su u bh. reprezentaciji sretni i zadovoljni nakon preokreta i pobjede nad Danskom na penale.

Danci su imali 2:0 na poluvremenu polufinala Kirin kupa u Japanu protiv BiH, ali smo u nastavku s dva gola Milana Đurića ipak stigli do izjednačenja.

Imali smo više sreće i koncentracije prilikom izvođenja penala, pa smo proslavili prolaz u finale.

„Bilo je teško nakon prvog poluvremena i zaostatka od dva gola, ali mislim da smo pokazali karakter i vratili se u utakmicu. Odigrali smo odlično drugo poluvrijeme. Slijedi nam finalna utakmica. Čekamo protivnika i daćemo sve od sebe da osvojimo turnir", rekao je Izet Hajrović.

Nakon susreta trener golmana Enver Lugušić je izjavio: „Zadovoljni smo ishodom utakmice, ali ne i igrom u prvom poluvremenu. Slabo smo otvorili meč, ali je selektor pravovremeno napravio izmjene i promijenio tok utakmice. Na kraju smo zasluženo pobijedili. Nadam se da ćemo u finalu pružiti maksimum i biti još bolji.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi