Hajrović i Dilaver odlaze iz Dinama, Gojak ima nekoliko ponuda
Foto: EPA

Provjetravanje svlačionice

Hajrović i Dilaver odlaze iz Dinama, Gojak ima nekoliko ponuda

U Dinamu se sprema totalni redizajn svlačionice pod Zoranom Mamićem.

Poslije smjene Igora Jovićevića tražio se trener kapitalac, spominjala su se imena poput Vahida Halilhodžića, Nike Kovača i Matjaža Keka koji je možda bio i najbliži, no na kraju je odlučeno da posao preuzme Zoran Mamić.

Odlučio je dosadašnji sportski direktor "podmetnuti leđa" i povesti Dinamo u novu sezonu, a određene kadrovske poteze je, sudeći prema pisanju Sportskih novosti, već napravio.

Tako je dogovorio nastavak saradnje sa već otpisanim Marijem Gavranovićem, povratku je sve bliži i Leonardo Sigali, no bit će i provjetravanja u svlačionici. Navodno će iz Dinama otići čak sedmorica fudbalera.

Pomenuti list navodi da sljedeće sezone u plavom dresu nećemo gledati našeg Izeta Hajrovića, Emira Dilavera, kao ni Francoisa Moubandjea, a s posudbe se neće vratiti ni Ivo Pinto. Odlazi također i Marko Lešković koji bi teško dobio priliku vjerojatnim dolaskom Sigalija i dolaskom Stefana Milića.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

S Amerom Gojakom je neizvjesna situacija. Navodno je u ovom trenutku bliže odlasku nego ostanku, jer ima konkretnih ponuda koje bi u konačnici trebale biti realizovane, a na izlaznim vratima je i Lovro Majer koji nije uspio ispuniti očekivanja.

U plave dvore, s druge strane, sigurno se vraća Luka Menalo koji je odlično igrao u dresu Olimpije.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Gojaka mogu sretnom kupcu prodat za ćevape i pivu i poslat Hajrovaca gratis
1 3
Stari_trafford
Ćeraj!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti