Vaha je dao nadu Dinamu: Tko zna šta će se događati...

Zdravko Mamić bi sve dao samo da ga vrati

Vaha je dao nadu Dinamu: Tko zna šta će se događati...

S. Mlaćo

Ne krije Zdravo Mamić da mu je želja na klupu Dinama dovesti bh. stručnjaka Vahida Halilhodžića.

Ističe da ga neće moliti, ali da je spreman učiniti sve da se Vaha vrati na Maksimir. Problem naravno predstavlja njegov ugovor sa reprezentacijom Maroka, no čini se da nije nemoguća opcija povratka bh. stručnjaka u komšiluk.

"Ma iskreno, mene je uvijek 'ulica' voljela, i kad sam bio igrač i sada dok sam trener, baš nikada nisam imao problema s navijačima i, kako kažem ja, ulicom. Uglavnom sam znao imati neke probleme s ljudima koji vode klubove. Moja situacija je jasna, imam još ugovor s Marokom koji nije tako lako raskinuti, ali sve je moguće. Tko zna što će se sve još događati", kazao je Vaha za 24sata.

Ne očekuje poziv iz Dinama, no ne isključuje mogućnost da se on desi.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Iskreno, ne očekujem. Ali, vidjet ćemo, puno se toga može dogoditi sljedećih dana".

Dodao je da prati svoje bivše klubove, te samim time i Dinamo.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi