Hajrović i Hadžić uskoro među Zmajevima

Papirologija se privodi kraju

Hajrović i Hadžić uskoro među Zmajevima

Fudbaler Grasshoppersa Izet Hajrović, te igrač austrijskog Rieda Anel Hadžić dobiće poziv selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safeta Sušića za neko od narednih okupljanja.

Oba fudbalera su pokrenula proceduru oko promjene sportskog državljanstva, te je ova procedura u završnoj fazi, a Sušić će odmah po sređivanju potrebne papirologije uputiti poziv ovim talentovanim fudbalerima.

 

Očekuje se da bi već nakon utakmica sa Lihtenštajnom i Latvijom naš selektor mogao računati i na usluge ovog dvojca, što bi svakako dodatno ojačalo konkurenciju unutar našeg najboljeg tima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

Hajrović je dosad imao samo švicarski pasoš i nastupao je za sve omladinske selekcije ove zemlje, a slična je situacija i sa Hadžićem koji je nosio dres omladinskih selekcija Austrije.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.