Hajrović: Na dobrom smo putu da vratimo navijače

Dinamo pred vratima Lige prvaka

Hajrović: Na dobrom smo putu da vratimo navijače

Liga prvaka je pred vratima Maksimira.

Modri su se plasirali u play-off nakon što su i u revanšu pobijedili kazahstansku Astanu s 1:0 (ukupno 3:0), a važan kotačić u timu Nenada Bjelice ponovo je bio naš Izet Hajrović.

Bh. nogometaš je za Dinamo odigrao cijeli meč i nakon nove pobjede je bio prilično euforičan.

“Igrali smo disciplinovano i mislim da smo zasluženo pobijedili. Cilj nam je ulazak u Ligu prvaka i dat ćemo sve od sebe da to ostvarimo. Young Boysi su najteži protivnik do sada, ali vidimo šansu koju želimo iskoristiti”, kazao je Hajrović nakon utakmice.

Dinamo je do nove pobjede bodrilo 12.000 navijača.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

“Mislim da smo na dobrom putu da vratimo navijače, ako mi nastavimo ovako nema razloga da ne bude kao prije”, završio je Hajrović.

Podsjetimo, strijelac jedinog gola za Dinamo u sinoćnjoj utakmici bio je Gavranović.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi