15

Komentari (15)

Metropoljac
Puna Bosna selektora!!!
Mr.Balboa
Nije mi jasan ovaj prosinecki nikako I mislim da ce mu se negdje zestoko razbit o glavu,mislim nepozvati hajrovica nema mi nikakve logike jer momak igra odlicno,pa sta je onda problem,osim nesto licno ima protiv njega!!!
spicolini
Dok ima rezultate ne može mu se ništa reći
Kai Kaii
Ovaj Prosinecki lud 100% pa nije pozvao Koljica i Hajrovica
criticos
Nije, jer prvi igra u ligi koja nije mjerilo ozbiljne vrijednosti igrača, a drugi jer ne može odigrati više od 60min ni u Dinamu. Prvog je imao priliku vidjeti na USA turneji, tako da sigurno zna za njegove kvalitete, a za drugog pored toga što mu treba boca kisika uz out liniju nakon 60-te minute, također ne znamo kakav je kao osoba i da li ga u timu žele ostali igrači zbog atmosfere ili ponašanja. Nije sve crno-bijelo kako to mediji i navijači vole gledati. Puno je tu faktora koji mogu da odlučuju. Do Robija je bilo nakamaraj ono što igra najbolje u svom timu i nebitno je imaju li snage za 90min i da li se sudaraju na pozicijama. Kod Robija nije tako i svako igra tamo gdje mu je mjesto i prednost imaju oni koji mogu 90min trčati.
Bayern Munchen
criticos- slazem se sa tobom..postoji mogucnost da tu ima vise faktora.U rep, je kljuc atmosfera i raspolozenje igraca.Ista stvar i kao Saneom iz njemacke.Ko prati malo vise nogomet,i ima neko znanje,on to razumije.Kod nas ako je iko dao neki gol odmah zovi ga u rep..Selektor zove igrace koji njemu odgovaraju.Zidan je osvoio 3 lige prvaga bez Hamesa,je li to znaci da je zidan los trener jer nije koristio Hamesa ?? Zapitajte se ''selektori''
epa
a eto nasa liga je ozbiljna vrijednost...
Kai Kaii
hahahaha pa ovaj Demirovic igra u 2 ligi francuske . KOLJIC je poslije Dzeke jedini spic sto imamo
MirzaBarucic
Koljić bi trebao dobiti priliku, momak je u fantastičnoj formi. Mada ni Prevljak nije loša opcija. Otpisati Kodru, Bajića, Prcića.
Saimai1316
Shvatite vec jednom da je prevljak povrijedjen tesko,otisli ligamenti,nema ga vec dugo na terenima,hoce li se vec jednom prestati potencirati taj Prevljak koji je sigurno dobar igrac al covjeka nemaaaaa zasad
Kai Kaii
Koljic 14 utakmica 15 golova masina postao za golove
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.