Hajrović ostao bez poziva, na Robijevom spisku dvojica novih igrača
Prosinečki će spisak saopštiti u petak, ali već se nazire tim s kojim će se suprotstaviti narednim rivalima

Slijede utakmice sa Austrijom i Španijom

Hajrović ostao bez poziva, na Robijevom spisku dvojica novih igrača

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će 15. i 18. novembra igrati utakmice sa Austrijom u Beču i Španijom u Las Palmasu, a selektor Robert Prosinečki će spisak saopštiti u petak.

Međutim, već sada se nazire ekipa s kojom će se BiH suprotstaviti narednim rivalima i sudeći prema dosadašnjim informacijama - bit će određenih promjena u odnosu na prethodna okupljanja.

Tako je već poznato da su poziv u A reprezentaciju dobili Amer Gojak iz Dinama i Ermedin Demirović iz Sochauxa, a prema neslužbenim informacijama SportSport.ba, dojučerašnji mladi reprezentativci će biti jedina nova lica među Zmajevima u odnosu na prethodno okupljanje.

To bi trebalo značiti da je Izet Hajrović ipak ostao bez poziva, uprkos tome što se njegov povratak u reprezentaciju BiH mogao očekivati nakon odličnih partija koje pruža u dresu Dinama ove sezone.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Robert Prosinečki neće moći da računa ni na Seada Kolašinca i Darka Todorovića koji su povrijeđeni, a na njegovom spisku bi se trebala naći ukupno 24 fudbalera.

Okupljanje reprezentativaca BiH zakazano je za 12. novembar u Beču, tri dana uoči važne utakmice sa Austrijom na Ernst Happel stadionu.

Promo

Top Komentari

spicolini
Dok ima rezultate ne može mu se ništa reći
38 9
Mr.Balboa
Nije mi jasan ovaj prosinecki nikako I mislim da ce mu se negdje zestoko razbit o glavu,mislim nepozvati hajrovica nema mi nikakve logike jer momak igra odlicno,pa sta je onda problem,osim nesto licno ima protiv njega!!!
24 37

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi