Hajrović prvi na Betisovoj listi želja
FOTO: EPA

Bh. reprezentativac u Primeri?

Hajrović prvi na Betisovoj listi želja

Izet Hajrović bi u ovom prijelaznom roku mogao napustiti Werder i karijeru nastaviti u španskoj Primeri.

Naime, Diarrio de Sevilla i španski AS nedavno su objavili informaciju da se bh. reprezentativac nalazi na meti Betisa, a trener Pepe Mel vjeruje da uz malo strpljenja Hajrović na kraju može završiti u klubu iz Seville.

Krilni napadač Werdera navodno je prvi na Betisovoj listi želja, no ukoliko transfer uskoro ne bude realizovan, španski klub će se okrenuti dovođenju iskusnog Joaquina. 

"Betis je veliki klub, bez sumnje, ali treba uzeti u obzir da Izet ima važeći ugovor sa Werderom. Stvarno ne znam šta će se dogoditi, vidjet ćemo u narednim danima", izjavio je Miloš Malenović, čovjek koji se brine o karijeri Hajrovića.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hajrović je tokom priprema za narednu sezonu igrao u odličnoj formi. Postigao je dva pogotka uz nekoliko asistencija, ali to još uvijek nije doprinijelo poboljšanju njegovog statusa kod trenera Viktora Skripnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.