Hajrović sa tribine odgledao Eibarovo razbijanje Granade

Nije konkurisao za meč

Hajrović sa tribine odgledao Eibarovo razbijanje Granade

Izet Hajrović ni večeras nije bio u kombinaciji za meč u kojem je njegov Eibar sa visokih 5:1 savladao Granadu.

Posljednja utakmica 20. kola Primere je u potpunosti pripala domaćem timu, koji je otpor protivnika slomio krajem prvog dijela igre. Inui je u 35. minuti pogodio za 1:0, da bi samo tri minute kasnije Enrich povisio na 2:0.

Igrao se 65. minut kada je rezervista El Arabi smanjio na 2:1 i vratio Granadu u igru, ali je već u 68. minuti Enrich svojim drugim golom vratio Eibaru sigurnu prednost. 

Granadu je potom dokrajčio Baston, koji je golovima u 74. i 79. minuti postavio konačnih 5:1.

Eibar se sada nalazi na sjajnom šestom mjestu sa 33 boda, dok je Granada 17., sa samo tri boda više od posljednjeplasiranog Levantea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Primera, 20. kolo:

Eibar - Granada 5:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi