8

Komentari (8)

BobPaisley
...od tebe puno ocekuju samo oni koje nemaju pojma o fudbalu...mi koji se malo razumijemo ne ocekujemo nista specijalno od igraca koji u slabasnom Dinamu sjedi na klupi...
Novibroj
Zasto ibisevica Niko nije zamolio bar Ove 2 utakmica da pomogne reprezentaciji ucjeren sam da bi Vedator pristo covjek igra I zabija u bundles ligi, a I senad lulic bi mozda pristo. Ima da nam pukki prasi guzove, kako bi volio da grijesim, Ali bez ta 2 igraca I bez Edina nisam nesto strucan jednostavno nevidim smisla zvati igraca koji neigra.
Bhf
Bilo bi dobro da pozovu Barbareza i Mehu Kodru,mada mozda treba vidjeti sa Konjicem i Hibicem ako su u mogucnosti,malo nam skripi i u odbrani.
zigzag
Covjek trenutno nije ni blizu prvih 11 Dinama. A kad je bio, nije pozivan. Cudno.
Pljuc
De ti spremi kakvu "bombu" da Fince potopimo!
Rajvosa2019
Treba vratiti i Avdiju Vrsajevica pa da krenemo po titulu EP
Avdija je *****a od fudbalera, a i ovaj Hajrovic nece biti od nikakve fajde, vidjet cete, to vam garantujem. Prosinecki je zvao Hajrovica pod pritiskom neki ljubitelja Hajrovica koji nemaju veze o fudbalu. Znam nekog Husu iz nase mahale uvijek je bio najbolji na Bajramskim turnirima, pa eto nebi bilo lose da Prosinecki pozove i tog Husu u reprezentaciju BiH na moju preporuku, naravno kad bi se za****vali ha ha ha. Sto se tice Dinama iz Zagreba za reprezentaciju BiH treba ju igrati Gojak, koji vec igra i naravno Dilaver, a Hajrovic ne dolazi u obzir ni rezerva reprezentacije BiH da bude.
Benjamingst
Nece on igrati niti ce biti pozvan u 11 mjesecu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.