Hajrović: Svjestan sam da se i od mene puno očekuje

"Cilj je šest bodova"

Hajrović: Svjestan sam da se i od mene puno očekuje

E. Škorić

Izet Hajrović vratio se u reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Hajrovića je Robert Prosinečki uvrstio na spisak igrača za duele sa Finskom i Grčkom i krilni igrač Dinama sretan je što se vratio u nacionalni tim.

"Lijep je osjećaj stvarno. Drago mi je što sam opet tu i jedva čekam utakmicu u subotu. Imamo vremena da se pripremimo kako treba i nadam se pobjedi", rekao je Hajrović, dodavši:

"Svi znamo da će biti teško. Finska je dobra ekipa, drugi su na tabeli i bit će vrlo teško, ali trudit ćemo se da napravimo dobar rezultat. Jasno mi je da se i od mene dosta očekuje, toga sam svjestan. Na kraju krajeva, nije ni bitno ko će igrati i biti na terenu, moramo da damo sve od sebe i da pobijedimo Finsku. Cilj nam je šest bodova iz dva meča".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Nisam primijetio ništa negativno, meni sve izgleda OK. Igrači su dobro radili, ja sam stalno pratio šta se dešava u reprezentaciji. Drago mi je da sam tu i da opet mogu pomoći", zaključio je na kraju.

Top Komentari

zigzag
Covjek trenutno nije ni blizu prvih 11 Dinama. A kad je bio, nije pozivan. Cudno.
7 1
Pljuc
De ti spremi kakvu "bombu" da Fince potopimo!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi