Hajrović u Zagrebu ne može normalno ni natočiti gorivo

Miljenik Dinamovih navijača

Hajrović u Zagrebu ne može normalno ni natočiti gorivo

Nogometaši Dinama pred 24.000 navijača na Maksimiru savladali su sinoć Rosenborg s 2:0.

Modri su u prvom meču play-offa pružili sjajnu partiju i na kraju došli na korak od plasmana u grupnu fazu Ligu šampionu koji donose dodatnih 15 miliona eura UEFA-inih premija.

Sjajno raspoloženje vladalo je zagrebačkim ulicama i nakon pobjede, što je na svojoj koži najbolje osjetio naš Izet Hajrović, koji doslovno nije mogao normalno ni natočiti gorivo na benzinskoj pumpi.

Naime, na benzinskoj pumpi našeg fudbalera zaustavila je skupina navijača Dinama koji ga nisu pustili sve dok svaki od njih nije dobio fotografiju, a sve to je dokumentirala njegova supruga Lejla i objavila na svoj Instagram profil.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hajrović je inače sinoćnji meč započeo od prve minute, onim što je pokazao Bjelica je bio itekako zadovoljan, no jasno je kako to nije vrhunac njegov. Kakav može biti pokazao je prošle sezone u Evropskoj ligi...

Top Komentari

zazamir
Dobar je nas Izet
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi