Hajrović: Volim taj grad i te ljude, poštujem ih kao i oni mene
Modri žele u Turskoj nastaviti sa sjajnim igrama. Sada ih čeka možda najteža prepreka

Dinamo pred novim ispitom

Hajrović: Volim taj grad i te ljude, poštujem ih kao i oni mene

S. Mlaćo

Dinamo večeras u Turskoj lovi petu pobjedu u grupnoj fazi Europa lige. Rival Modrima iz Zagreba će biti Fenerbahče i sigurno da hrvatskog prvaka očekuje težak ispit.

Trener Dinama Nenad Bjelia najavljuje da će njegov tim igrati u najjačem sastavu bez obzira što je već ranije izborio prolaz dale.

"Želimo biti prvi u grupi i to možemo riješiti večeras", kazao je Bjelica.

Na pressici se pojavio i Izet Hajrović, koji naprosto briljira u redovima Dinama.

"Neće biti lako, znamo da Fenerbahče ima dobre igrače iako ne stoje dobro trenutno u ligi. Imaju kvalitetu i trebamo biti oprezni. Ako odigramo dobru utakmicu i kako mi to želimo, onda ćemo napraviti i dobar rezultat", kazao je Hajrović, te dodao.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Bio sam tu kratko vrijeme, bio sam sretan što sam mogao igrati za tako velik klub. Sve drugo što se dogodilo, trenutno je nebitno. Sretan sam što smo u Istanbulu. Volim ovaj grad i ljude ovdje. Poštujem ih kao i oni mene".

Dinamo nakon četiri kola ima isto toliko pobjeda, dok je Fenerbahče na drugom mjestu sa sedam osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti