Hakan Calhanoglu stiže u Chelsea?

Ponuda Plavaca za turskog fudbalera

Hakan Calhanoglu stiže u Chelsea?

M. Šljivak

Londonski Chelsea mogao bi ovog januara napraviti iznenađujući transfer.

Na meti Plavaca iz Londona našao se turski veznjak Hakan Calhanoglu, jedan od najboljih fudbalera Bayera iz Leverkusena.

Navodno, menadžer Chelseaja Antonio Conte želi u svoje redove dovesti ofanzivnog veznog igrača i to kao zamjenu za Brazilca Oscara, koji je otišao u Kinu.

Odluka o njegovoj zamjeni je već pala. Conte želi na Stamford Bridgeu vidjeti 22-godišnjeg Calhanoglua, koji je poznat po svojim spektakularnim golovima iz slobodnih udaraca.

Ponuda je navodno već na stolu Apotekara i sjajnog veznjaka bismo u nastavku karijere mogli gledati u dresu Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Turski fudbaler je ove sezone odigrao 20 utakmica u svim takmičenjima za ekipu iz Leverkusena, a postigao je pet golova uz šest asistencija.

Calhanoglu je član Bayera postao 2014. godine, a u karijeri je igrao još za HSV i Karsruher.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi