11

Komentari (11)

K79
pa mozda je cojk imo turu do Seattlea pa poveo i zenu da me ne bude dosadno kad se bude vraco :D
TANA_TZ
Nevjerovatno, kao da je sam Erdogan naručio tekst. Pa čovjek protjeran, oduzeti milioni, familija pohapšena, a ovi u fazoni: ne žali se dobro si prošao, kako je moglo bit. Kakav idiotizam!!!!!
HarisADP
Normalno, da su nekadašnja dobra vremwna bio bi zaklan
Starmo3
Sad ce bosnje javiti kako je erdogan svevisnji ,****te komunizam sta je tamo ako dignes glas protiv vladara ..podrska hakanu
Armin1987
Ne nego ****o nije trebalo biti na strani izdajnika.Vjdio bih ti demokratiju da je Erdogan pao danas bi vec mozda imali rat kao u Libiji ili Siriji.
HarisADP
Puši kurc i ti i siptar hakan!
Starmo3
AmellemA
Sagradićemo lepši, stariji Kijev.
Zulfikar
Ma kakvi solidno ja cuo da spava na Skid Row i navodno se hrani po javnim kuhinjama. ?
Medo-Brundo
Sta vi znate kako se zivi u USA, koliko ko zaradi i koliko sta kosta. Prava ste trac partija!
MaDaj
Uber vozac u bilo kojem vecem citiju rahat digne 40+$ po satu... posebno ako zeli da vozi "surge" vrijeme (navece od oko 10 do 2-3 ujutro :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.