6

Komentari (6)

saju701
Vaha je za ovog seljobera gospodin i ne vidim nista posebno u ovom naduvenku. Pod Vahom je Maroko imao 2-3 gola po utakmici a na VM jedva i gol da daju.
koraj
Napuhani balon koji samo da nije puknuo od samodopadnosti. Tip koji u polufinalu proba proturiti loptu kroz noge umjesto da trci i da se bori za tim. Pljuje se po Vahi, ok. Sta je sa trenerima u Celziju? Ni oni ga ne vole jel de? Sto ne igra kod njih?
a1ska
Nosio kapitensku traku = kao neki uspjeh. Upravo na toj utakmici je imao 150 izgubljenih lopti. Realni lik nije napravio ništa na prvenstvu. Njegov učinak bi pokrio bilo koji anonimni igrač iz Maroka. Nije da Vahu branim. Vaha je tvrdoglav i vjerotbo je grijesio sto je tjerao iz tima ovig lika, ali da je Maroko nešto dobio s njim u sastavu pa i nije bas.
makelele
Pojma nemaš, logicno da je doprinio, skoro svaki napad Maroka je isao sa desne strane, gdje su Hakimi i Ziyech odlicno kombinovali, onda svaki prekid je bio strah i trepet protivnickim odbranama, kad Hakim Ziyech ubaci svoje frljoke, uvijek je bila velika opasnot po gol. Cuk Ziyech nije nista doprinio, to samo moze reci jedna neznalica... izbaciti Ziyecha iz ekipe Maroka, je isto kao kad bi Misimovica izbacio iz rep. BiH prije 10 godina. Vaha je jedan cudak, koliko god ga branili sto je naš, ali ako dobijes 3 puta otkaz u 3 razlicite nacije, pred sami pocetak Mundijala, onda definitivno nesto nije u redu sa tobom, a Vaha je dokazao 3 puta da nesto nije bas u redu sa njim... jest genijalan trener, ali je ocito enigma ljudska
malezija
Dobro si rekao po desnoj strani ali ne Ciyech već Hakimi, a pravi vođa ekipe je onaj momak sa brojem 4, ne znam mu ime, a Vaha odvede 4 reprezentacije na svjetsko prvenstvo što nije uspjelao nikom drugom i samo zato što ne trpi nedisciplinu i lopovluk ti ga kritikujes, to pokazuje koliko u stvari znaš.
TurgutBayraktar
Zitech je bio veoma opasan za Maroko i jos nije ni sto posti bio izlijecen a Vaha nazalost tri cetiri puta ga izbacuju znaci ne unije da konunicira linepo sa insanima i to je to.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.