Očajni Hakimi se na sve načine pokušao izvući iz "ševe", na kraju se "onesvijestio"

Nije mu preostalo ništa drugo

Očajni Hakimi se na sve načine pokušao izvući iz "ševe", na kraju se "onesvijestio"

Esmer Oštraković

Prijateljsku utakmicu u Riyadu danas će odigrati kombinovani tim Al-Hilala i Al Nassra protiv Paris Saint-Germaina.

Utakmica je okarakterisana kao posljednji duel koji će imati Cristiano Ronaldo koji će kao kapiten predvoditi domaći tim, te Lea Messija nogometaša PSG-a.

Ipak, nešto zanimljivo viđeno je na nekoliko sati prije utakmice, na jednom laganom treningu koji su imali nogometaši PSG-a.

Naime, nogometaši ove ekipe odrađivali su neke lagane stvari, a na jednom dijelu terena "ševe" je igralo nekoliko fudbalera.

Bili su to Mbappe, Messi, Neymar, Ramos i Achraf Hakimi koji su se dobro zabavljali sve vrijeme, a sve su snimale kamere.

U jednom trenutku u "ševi" je bio Hakimi kojeg su ostala četiri nogometaša PSG-a prosto izludila, te nije znao gdje se nalazi.

Oglasi

Pokušavao je Hakimi da se snađe, te da presječe loptu i tako nekog drugog pošalje unutra, ali mu to nikako nije uspjevalo.

Njegovi saigrači su se smijali njegovim pokušajima, a očajni Hakimi više nije imao snage da trči za loptom, te je uradio jedinu logičnu stvar.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Odlučio je da legne na travu, te tako prekine ismijavanje koje su radili njegovi saigrači, a naravno kamere su sve zabilježile.

Zaista se mora priznati da u PSG-u vlada sjajna atmosfera, a to najbolje pokazuju upravo snimci poput ovoga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi