Muzika na stadionu Svatovca

Halid Bešlić "ometao" Vojvodića dok je davao izjavu

E. Čaušević

Fudbaleri Sloge plasirali su se danas u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Sloga je u gostima savladala Svatovac sa 2:0 u meču osmine finala i tako nastavila svoj put u Kupu BiH. Golove za domaći tim postigli su Efendić i Joco Stokić. Nakon utakmice trener gostiju Darko Vojvodić stao je pred kameru SportSport.ba, ali se suočio sa pomalo nesvakidašnjom preprekom. 

Trener Sloge se jedva čuo dok je davao izjavu jer je su organizatori odmah nakon utakmice na razglas pustili pjesmu Halida Bešlića "Robinja" i zvuk pojačali do "daske". Ipak, trener Sloge uspio je da kaže ono što je imao.

"Hvala domaćinu na fer i korektnoj igri. U ovom sjajnom ambijentu smo zasluženo pobijedili i opravdali smo epitet favorita. Samim plasmanom u četvrtfinale smo napravili historijski uspjeh ovog kluba, a da bi došli tu morali smo izbaciti aktuelnog prvaka što je za nas ogroman uspjeh. Odigrali smo dosta kvalitetnih mečeva u ovoj polusezoni. Ko je god došao da nas gleda jednu utakmicu sigurno se vratio ponovo. Za nas je ova polusezona posebna, imamo tri kola prvenstvena i nadam se da ćemo ostati prvi na tabeli. Nemamo ništa protiv da igramo sa Slobodom u ovom takmičenju i želim i nama, a i njima da dođemo do finala", rekao je Vojvodić. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti