U Poljicu sve spremno za fudbalski spektakl

Svatovac čeka Slogu

U Poljicu sve spremno za fudbalski spektakl

M. Šljivak

Ekipa Svatovca iz Poljica danas igra jednu od najvećih utakmica u klupskoj historiji.

Ovaj tim će u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine dočekati Slogu iz Simin Hana preko koje će tražiti dodatni korak naprijed u ovom takmičenju.

Iako je i osmina finala Kupa BiH veliki uspjeh za ovaj mali klub, sigurno je da favorizovanoj Slogi neće biti nimalo lako doći do povoljnog rezultata u ovom meču.

Ono što bi domaćinu mogla biti prednost je teren koji će biti jako težak meč. Domaćin se potrudio napraviti koliko-toliko dobre uslove za igru, ali je kiša napravila problem i teren će biti popriličan problem za oba tima.

Meč Svatovac - Sloga počinje od 15 sati i sigurno je da će usprkos lošem vremenu gledaoci u ovom mjestu imati fudbalski spektakl.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi