Halilhodžić izgubio strpljenje: Vaha tražio od igrača Reala da se konačno očituje

Strpljenju došao kraj

Halilhodžić izgubio strpljenje: Vaha tražio od igrača Reala da se konačno očituje

A. Čaušević

Vahid Halilhodžić nikada nije sjedio na klupi reprezentacije BiH, ali bez obzira na to smatra se najuspješnijim i najboljim bh. trenerom. 

Halilhodžić je s dosta uspjeha vodio nekoliko reprezentacija, a trenutno sjedi na klupi Maroka. Afrička selekcija ga je angažovala u augustu 2019. godine.

Prema pisanju lista Al Akhbar popularni Vaha je tražio od Brahima Diaza da se konačno očituje i odluči da li će girati za reprezentaciju Maroka.

Halilhodžić je kao i obično bez dlake prozvao igrača Real Madrida te Yassinea Benrahnou jer svjesno odugovlače s odlukom te se nadaju pozivima od selektora Španije i Francuske.

FS Maroka je već dva puta konaktirao Diaza. Njegov odgovor je bio negativan. Pri tome je tražio da mu bude zagarantovano mjesto u startnoj postavi.

Dvojna državljanstva su oduvijek bila problem za selekciju Maroka za koju uglavnom nastupaju fudbaleri iz inostranih liga.

Top Komentari

Penderinos
Igrač se zove Said Benrahma prepravite to dok neko nije vidio
1 2
Penderinos
Igrač se zove SAID BENRAHMA prepravite to dok neko nije vidio
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi