Halilhodžić: Ne bih o tome ništa, stvarno ne bih

Selektor Maroka za SportSport.ba

Halilhodžić: Ne bih o tome ništa, stvarno ne bih

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer je ostala bez selektora nakon što je Izvršni odbor NSBiH odlučio da Robert Prosinečki neće ostati na ovoj poziciji.

Zmajeve u martu naredne godine očekuje meč polufinala baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo kada će nam gostovati selekcija Sjeverne Irske. Jasno je da Prosinečki neće voditi naš tim nakon veoma loših nastupa u kvalifikacijama za EP.

Ime novog selektora trebalo bi se uskoro znati, ali je jasno da je pred bilo kojim trenerom koji dođe veliki posao jer za svega nekoliko mjeseci našu selekciju očekuje posljednja borba za Evropsko prvenstvo.

Uspješni bosanskohercegovački trener, aktuelni selektor Maroka, Vahid Halilhodžić je čovjek čija bi se riječ u našoj zemlji itekako trebala cijeniti. Upravo zbog toga SportSport.ba je kontaktirao Halilhodžića, pa ako ništa drugo onda da savjetom pomogne u ovoj teškoj situaciji.

Međutim, popularni Vaha nije bio baš raspoložen da priča o tome što se dešava u fudbalskoj selekciji Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ne bih o tome ništa, stvarno ne bih", ljubazno je poručio Halilhodžić.

A trebao bi, trebao bi reći koju Vaha. I ne samo on, nego i ostali fudbalski radnici koji nešto znače u svijetu. Nije da ih nema, no stiče se dojam da od fudbalskih liliputanaca koji se danas pitaju u bh. fudbalu ne mogu doći do riječi.

Top Komentari

Mowzilla
Vaha je neostvareni san da bude trener repke, ali ga potpuno razumijem. ****š savez u kojem ti nacionalni ključ kroji sastav...
27 4
konjnakvadrat
Da mu Begic palamudi i kroji sastav, pa nije lud
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi