Halilić iz Korone Kielce na posudbi u NK Vitez

Danas se priključuje Vitežanima

Halilić iz Korone Kielce na posudbi u NK Vitez

S. Mlaćo

Amer Halilić, 19-godišnjak koji je član Korone Kielce, u drugom dijelu sezone nosit će dres NK Vitez, posljednjeplasirane momčadi Premijer lige BiH.

Halilić je ponikao u njemačkom Nordhausenu, nosio dres juniora tog tima, a zatim i drugog tima. U januaru 2018. godine potpisao je ugovor s Koronom Kielce do ljeta 2020.godine, a kako bi dobio priliku za minutažu okušat će se u Premijer ligi BiH.

Halilić se danas priključiti pripremama Vitezu u Međugorju, te pokušati nametnuti treneru Ivici Boniću kroz treninge i prijateljske utakmice.

U Međugorju će Vitez boraviti do 7. februara, a generlku će odigrati 10.februara protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi