Nakon gubitka bubrega: Jevtić se vratio na teren i upisao prve minute

Defanzivac Viteza

Nakon gubitka bubrega: Jevtić se vratio na teren i upisao prve minute

S. Mlaćo

Meč 20. kola Premijer lige BiH protekle sezone između Viteza i Čelika obilježila je teška povreda defanzivca Viteza Marka Jevtića (35) koji je nakon jednog duela ostao ležati na terenu, a zatim je i prebačen u zeničku bolnicu te odmah operisan.

Doktori tada u sav napor nisu uspjeli spasiti bubreg Jevtića, a cijela javnost u BiH ostala je šokirana ovom informacijom.

Ipak, Jevtić se uspio vratiti, te danas nakon nešto manje od godinu dana nastupao je za NK Vitez u prijateljskom meču protiv NK Bosna Visoko.

Bosna je slavila sa 4:3 u sjajnom meču, a Jevtić je dobio priliku u posljednjih 20 minuta, te tako donio radost na lice svojih saigrača, ali i protivničkih igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jevtić je u Vitez stigao iz banjalučkog Borca, a nastupao je i za Radnik Bijeljinu, Rudar Prijedor, Žepče...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi