Vitez angažovao prvo pojačanje, od nedjelje u Međugorju

Premijerligaš ide put Hercegovine

Vitez angažovao prvo pojačanje, od nedjelje u Međugorju

S. Mlaćo

Nogometaši Viteza nastavili su sa pripremama za drugi dio sezone BH Telecom Premijer lige. Vitežani vrijedno rade, a gotovo sigurno je da će ih sa klupe predvoditi Ivica Bonić koji će tako naslijediti Branka Karačića.

U Vitezu su za sada dogovorili samo jedno pojačenje, a radi se o mladom Vedranu Vrhovcu koji se u ovaj klub vraća iz hrvatskog Novigrada (2.HNl).

"Nama je potrebno šest-sedam pojačanja i već u narednim danima očekujemo nove igrače. Za sada je jedino novo lice Vrhovac", potvrdio je Bonić za SportSport.ba.

Vitez u nedjelju putuje u Međugorju gdje će boraviti do 7. februara, te odigrati i tri prijateljska meča. Rivali su Čapljina, Velež i Sloga Simin Han.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti