Halilić: Vjerujem u svoje kvalitete, ali trebam to potvrditi i na terenu

Mladi napadač Viteza za SportSport.ba

Halilić: Vjerujem u svoje kvalitete, ali trebam to potvrditi i na terenu

S. Mlaćo

Amer Halilić, 19-godišnji napadač narednih šest mjeseci će provesti na posudbi u bh. premijerligašu Vitez. U redove Vitežana Halilić dolazi iz Korone Kielce, a vjeruje da će dobiti priliku da pokaže svoje kvalitete.

Prema svemu sudeći debitovati će već sutra kada Vitezu putuje na megdan zeničkom Čeliku. 

"Ekipa je odradila dobre pripreme. Mnogo igrača je otišlo, a novi igrači su ih zamijenili i svaki trening sve više se upoznajemo kao im. Prvu utakmicu idemo u Zenicu da odigramo što bolje znamo. Očekujemo tešku utakmicu i nadamo se što boljem rezultatu za nas", ističe Halilić za SportSport.ba.

Očekuje se da će Bilino Polje sutra biti veoma dobro ispunjeno, te da će Čelik imati veliki vjetar u leđa, ali veliki broj navijača će biti motiv i za veliki broj mladih nogometaša Viteza.
"Svi novi igrači žele da se pokažu treneru, kako na treninzima, tako i na utakmicama, a tako će biti u Zenici. Stariji igrači sa iskusvom, ali i mlađi žele dokazati da su igrači za Premijer ligu", jasan je mladi nogometaš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vjeruje da će u Vitezu pokazati svoje kvalitete.
"Da nevjerujem ne bih ni dolazio. Moje je da treniram i pokažem treneru šta znam na treningu i da iskoristim svoju šansu kada god dobijem priliku. Mlad sam, vjerujem u sebe i svoje kvalitete, ali to sve moram da dokažem na zelenom terenu. Došao sam u Vitez da pomognem što više mogu i ako Bog da to ću i uraditi", dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba napadač NK Vitez na posudbi iz Korone Kielce Amer Halilić.

Top Komentari

Arnauti
Idemo bijeli,..poserimo im se sutra na sred one turske glave,
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi