Halilović dolazi u HSV? Barcelona ima posebnu klauzulu

Pridružuje se Spahiću?

Halilović dolazi u HSV? Barcelona ima posebnu klauzulu

Hrvatski reprezentativac Alen Halilović vrlo blizu je dogovora sa bundesligašem Hamburger SV-om, za koji nastupa i naš Emir Spahić. 

Čelnici Barcelone ovih dana pokušavaju naći pravi angažman za svog 'wunderkinda', koji se još uvijek službeno nalazi s prvim timom uoči početka nove sezone španske Primere. 

Kako javljaju tamošnji mediji, HSV će Barceloni za posudbu uplatiti 800.000 eura, pri čemu će se obavezati da će Halilović morati odigrati najmanje 60 posto utakmica za koje bude fizički spreman. 

Ukoliko HSV ne ispoštuje posebnu klauzulu, morat će Barceloni uplatiti dodatnih 2,4 miliona eura. Među klubovima koji žele Halilovića još se spominju Sevilla, Sporting Gijon, West Ham i Everton. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti