Halilović: Ne znam ništa o pozivu Igora Štimca, želim mir

Mladi veznjak odbija poziv?

Halilović: Ne znam ništa o pozivu Igora Štimca, želim mir

Selektor reprezentacije Hrvatske, Igor Štimac je izjavio kako će za kvalifikacioni susret sa Škotskom pozvati Dinamovog Alena Halilovića.

Mladi Halilović je ranije istakao kako još uvijek nije odlučio da li će nastupati za Hrvatsku ili Bosnu i Hercegovinu te je istakao kako ne zna ništa o pozivu selektora Štimca.

 

"Ne znam ništa o Štimčevom pozivu, sada samo želim mir jer se koncentriram na Euro", kazao je Halilović za Sportske novosti.

 

"O svemu ću razmišljati kad se vratimo kući", naglasio je Halilović, koji je s hrvatskom reprezentacijom na Euru u Slovačkoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.