Hamburger SV odustao od Bičakčića

Gdje će nastaviti karijeru?

Hamburger SV odustao od Bičakčića

Oproštaj Ermina Bičakčića od Hoffenheima je, kako prenose njemački mediji, samo pitanje vremena.

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine za Hoffenheim nastupa još od 2014. godine. Nijemci su uvjereni kako je kod Bičakčića došlo do zasićenja, te da će ovog ljeta gotovo pa sigurno promijeniti sredinu, a potencijalnih kupaca ne nedostaje.

Na Bičakčića su 'oko bacili' klubovi iz Engleske, Turske, Italije, kao i Njemačke. Kao potencijalni kupac se ponajviše spominjao Hamburger SV, ali su navodno pregovori propali, jer čelnici ovog kluba nisu bili spremni izdvojiti između četiri i pet miliona eura koliko Hoffenheim traži.

U Hamburger SV-u su se tako okrenuli drugim rješenjima. Deficitarnu poziciju u odbrani je popunio Leo Lacroix, koji je u ovaj klub stigao na posudbu iz St. Etiennea.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na kraju nije isključeno ni da Bičakčić ostane u Hoffenheimu, ponajviše jer na tome insitira trener Julian Nagelsmann, ali vrijeme će pokazati šta će od cijele priče na kraju biti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi