Hamdo Spahić novi predsjednik FS KS

Jučer održana vanredna Skupština

Hamdo Spahić novi predsjednik FS KS

S. Mlaćo
Teme:
Jučer je u Sarajevu održana vanredna skupština Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo.

Za novog predsjednika Saveza izabran je Hamdo Spahić.

Dosadašnji predsjednik Galib Kulovac povukao se iz zdravstvenih razloga.

Spahić je bio predložen ispred NK Famos.

“Na Vanrednoj skupštini Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS), koja je održana u prostorijama Nogometnog/Fudbalskog Saveza BiH, za Predsjednika FS KS izabran je Hamdo Spahić, nekadašnji Direktor FK “Olimpik” iz Sarajeva.

Nakon ostavke Galiba Kulovca iz zdravstvenih razloga, na zahtjev natpolovičnog broja članova, sazvana je Vanredna Skupština FS KS na kojoj se između ostalog birao i novi Predsjednik FS KS za preostali mandatni period.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga KS - Grupa A:

Hamdo Spahić koji je predložen ispred FK “Famos” dobio je 17 glasova, dok je drugi kandidat Mesud Jusufović kojeg je predložio FK “Vratnik” dobio 10 glasova.

Kolektiv FS KS upućuje iskrene čestitke novoizabranom Predsjedniku FS KS“, stoji u objavi Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo.

Top Komentari

Maximilian
I onda bi htjeli da to sve napreduje!? Nema šanse sa ovakvim kadrovima.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi