Maltežani pred Velež trenirali na Grbavici

Nadaju se pozitivnom rezultatu

Maltežani pred Velež trenirali na Grbavici

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib
I nogometaši malteškog Hamrun Spartansa izašli su na glavni teren Grbavice kako bi odradili posljednji trening pred meč protiv FK Velež u okviru 2. pretkola Konferencijske lige.

Maltežani se nadaju pozitivnom rezultatu u prvom meču, a trener Branko Nišević je kazao da ima ideju kako će sutra igrati Velež.

Istakao je da njegov tim jedanaest novih igrača u odnosu na posljednju utakmicu prošle sezone, ali da ima potencijala odigrati sutra kvalitetan meč.

Prema transfermarktu Hamrun Spartans vrijedi 3,37 miliona eura, a pojedini igrači i nemaju cijenu.

U igračkom kadru pored igrača sa Malte ima i onih iz Srbije, Hrvatske, Brazila, Konga, Gambije...

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Protiv Alashkerta u posljednjoj utakmici i pobjedi 4:1 pokazali su svoje kvalitete, a nastupali su u sastavu:

Bonello, Bjeličić, Borg, Emerson, Corbalan, Guaillamumier, Prsa, Camenzuli, Jonny, Mashike i Dodo.

Top Komentari

Mackintosh
Maltezani su tu, a Grbavica cista i provjetrena dok nam se sutra ne useli mostarski smrad, trebat ce danima luftirat Grbavicu da se smrad razidje
1 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi