Hamšik: Morali smo bolje igrati
EPA

Napoli ostao bez naredne faze

Hamšik: Morali smo bolje igrati

Eldar Ganibegović

Veznjak Napolija Marek Hamšik tvrdi kako se njegova ekipa nije uspjela oporaviti od prvog poraza u grupi protiv Shakhtar Donetska.

Napolitanci su sinoć poraženi od Feyenoorda s 2:1, te tako zauzeli treću poziciji u grupi, pa su se morali pomiriti s ispadanjem iz Lige prvaka.

"Nismo gledali šta se događa u Ukrajini, bili smo fokusirani na našu utakmici. Teško je kada izgubite pogotkom u 90. minuti, ali trebali smo bolje odigrati kako se poraz ne bi desio", rekao je Hamšik za Mediaest Premium.

"Nismo imali tempo i trebali smo se više kretati bez lopte. Prvi poraz u grupi protiv Shakhtara zakomplikovao je sve i nikada se nismo uspjeli oporavati. Šteta, ali sada je sve iza nas."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mi smo tim koji mora uvijek razmišljati o pobjedi i zato želimo napraviti dobar rezultat u Evropskoj ligi", dodao je veznjak Napolitanaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi