Hamšik: Ovo je najbolji Napoli u zadnjih deset godina

Napolitanci slavili u Kijevu

Hamšik: Ovo je najbolji Napoli u zadnjih deset godina

Endin Čaušević

Fudbaleri Napolija sinoć su slavili u gostima protiv Dinamo Kijeva u prvom meču grupne faze Lige prvaka.

Iako je domaća ekipa prva stigla do prednosti, Napoli je do kraja utakmice uspio da preokrene golovima Milika i stigne do tri boda. Kapiten gostiju, Marek Hamšik, nakon meča kazao je da je ovo najbolja ekipa Napolija u zadnjih deset godina.

"Veoma sam sretan s pobjedom u gostima, ali smo mogli odigrati i bolje. Vjerujem da nismo imali bolju ekipu zadnjih deset godina. Otkad sam ja u klubu ovo je najbolji tim", rekao je Hamšik.

Slovak je dodao da je njegova ekipa već na početku sezone dokazao da odlazak Gonzala Higuaina nije uopšte utjecao na ovu ekipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi