Milik junak Napolija, Bešiktaš se provukao u Lisabonu

Liga prvaka

Milik junak Napolija, Bešiktaš se provukao u Lisabonu

Edmir Škorić
Teme:

Napoli je slavio u Kijevu, dok se u drugom meču prvog kola grupe B Lige prvaka Bešištak golom iz slobodnjaka izvukao protiv Benfice u samoj završnici.

Napoli je očekivano imao teško gostovanje u Kijevu, ali je uspio da savlada ukrajinskog prvaka s 2:1 nakon preokreta.

Dynamo je golom Garmasha poveo u 26. minuti, no sjajni Milik se opet pokazao kao veliko pojačanje Italijana, pa je s dva gola, u 36. i 45. minuti, donio vrijedna tri boda Napolitancima.

U Lisabonu dva pogotka, a domaća Benfica je u zadnjim sekundama propustila priliku da pobjedom otvori novu sezonu Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Cervi je u 12. minuti zatresao mrežu Bešiktaša, koji je u 90. minuti došao do pogotka i prvog boda. Zanimljivo, pogodio je Talisca, bivši igrač Benfice.

Liga prvaka, grupa B:
Dynamo K- Napoli 1:2 (Garmash 26/ Milik 36, 45)
Benfica - Bešiktaš 1:1 (Cervi 12/ Talisca 93)


All Goals HD - Dynamo Kiev 1-2 Napoli 13-09... by hqfootball2016

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti