11

Komentari (11)

zgembo.popuslic
Dobar, moderan napadac sa jakim i preciznim sutem kakav ima malo ko ovoj ligi. Steta sto ima puno godina, da je mladji mogo bi komotno za reprezentaciju igrat.
user1708782810
Bravo Catakovicu. Ali mescini da novinaru matematika ne ise baš najbolje. Mislim, ako neko postigne 16 golova u 32 meča, onda nije 2 po utakmici, nego 0,5 po utakmici. Ili je do mene???
zgembo.popuslic
A i ti sad trazis dlaku u jajetu :) Dosta mu sto je mozak zamorio dok je clanak napisao, ti bi jos i matematikom da se bavi ;)
user1708782810
Ma i sa pravopisom ima neki problem. Zbog ove tacke iza 31 ispade da je sve golove dao u trideset i prvoj utakmici. Al ne treba mu za zlo uzimati, ne moze i matematika i pravopis...
pjanke.sa
Ah pa ti si neki novi na portalu. Ja sam prestao da im pisem, dakle ne postoje nepismeniji novinari od ovih ovdje.
Ecosport
Čitavu sezonu na forumu ga tjerali iz kluba. Ali bukvalno ga svi navijači tjerali. I na kraju im pokazao da je bolji od svih napadača koji su prošli kroz klub u ovih godinu dana.
ratip irats
Bravo Majstore!
plemic
na biciklu ne može stići bibliju.
pjanke.sa
Da nam sviraju penala koliko i Zrinjskom stigao bi i Bibliju.
Starigrad01
Pjanke,pusti budalu.Hamza startovao samo 14 utakmica a biblija svaku i plus svi penali olako svirani za svinjski
pjanke.sa
Koga da pustim? Plemica? Ma vjeruj da mi nije ni u peti da pisem sa nacionalistima koji otimaju tudje, izmisljaju historiju i jos se hvale.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.