3

Komentari (3)

Matic
Ima li neko ko stvarno vjeruje ovom prevarantu? OVDJE SE RADI O KLASICNOJ UCJENI NA RACUN KOMSIJA; ILI CETE ME VRATITI U KLUB, ILI MI DATI STOTINE HILJADA ZA OBESTECENJE, ILI CU U PROTIVNOM PROPJEVATI O MUTVNIM RADNJAMA KOJE SAM U IME KLUBA VRSIO SA MUSIJOM, HUSAROM I NEIMENOVANIM CESKIM PREVARANTOM. Ti dokumenti ce Sarajevu oduzeti licencu a hadzic ce naplatiti stotine hiljada marki a bice kaznjen sa 1000. IZDRZITE KOMSIJE!
Ecosport
Koji je ovo ćelavi lažov i prevarant. A lopatom uzeo para od svih transfera. Od ovog nije mogo, pa je zato transfer propo. Gnjidu vratiše u klub po nečijem naređenju.
ajdinn88
Bajata ti je ova vijest.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.