Još jedan fudbaler propušta meč protiv FK Sarajevo

Novi problemi za Edisa Mulalića pred sarajevski derbi

7

Komentari (7)

E.Car
Puno karata smo im dali ni to neće uspjeti podijeliti!!! Napominjemo da je konama besplatan ulaz!!!
pjanke.sa
Hvala vam a ne znam samo koja se budala toga dosjetila i zasto?? Kao vi merhametli? Nemate hl**** da jedete, poklonite 15000KM. Bravo glupi ste ko ku rac
E.Car
@pjanke.sa izvini konice ali to bi bilo 30.000 KM a bojim se da ne bi imali da kupite karte jer ste se pokazali kod godišnjih zato je bolje da vam ih poklonimo.
pjanke.sa
Pa eto jos gore bolan ne bio. A za godisnje, mi imamo oko 6000 stvarnih zaljubljenika a ne ko vi 1000 karata kupio Brajlovic da hediju da. I svi ostali cuke mace uclanjivali. Nama hedija ne treba.
E.Car
@pjanke.sa pa valjda vam ti zaljubljenici skoro svi uvijek rade u vrijeme utakmice pa vam posjeta bude tako skromna.
pjanke.sa
Pa bolan nije isto 3-4 hiljade na Kosevu i na Grbavici. To je fakat.
user1596132192
U tekstu pise da jedan navijač FK Sarajevo moze kupiti jednu ulaznicu, ako niste znali za komisije je besplatan ulazi -1921-
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.