Hamzaoglu: Vjerujem da Sarajevo može odbraniti titulu
FOTO: EPA

Trener Galatasarayja poštuje Bordo tim

Hamzaoglu: Vjerujem da Sarajevo može odbraniti titulu

Adnan Beganović

Pauzu u prvenstvu fudbaleri aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka Sarajeva iskoristit će na najbolji mogući način.

Naime, sutra će izabranici Miodraga Ješića odigrati prijateljski susret sa slavnim turskim Galatasarayjem, čija ekspedicija će danas doputovati u Sarajevo.

Fudbalskom spektaklu u Sarajevu raduju se i gosti iz Istanbula, a trener Galatasarayja, Hamza Hamzaoglu, vjeruje da Bordo tim može odbraniti naslov prvaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Veoma smo uzbuđeni zbog susreta sa našim prijateljima iz Sarajeva. Znamo da nas očekuje sjajna atmosfera kao i gostoprimstvo naših prijatelja. FK Sarajevo je jedan od najboljih klubova koji predvodi fudbalsku scenu u BiH. Svi smo upoznati sa njihovim izvanrednim učinkom u predhodnoj sezoni gdje su ostali neporaženi u finalnim utakmicama i ja im želim puno sreće i u tekućoj sezoni. Vjerujem da mogu odbraniti naslov prvaka svoje zemlje", istakao je Hamzaoglu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.